Opname & onderzoek bij bouwschades en hersteladvies

Bouwschades door lekkages aan daken, gevels en kelders zijn vervelende zaken en de oorzaak is vaak moeilijk te vinden en vast te stellen, laat staan een juiste en betrouwbare eenvoudige oplossing hiervoor te vinden zonder dat dat in de papieren loopt. 


Dit geldt ook voor schades door verzakkingen aan funderingen, gevels en daken, scheuren in gevels, noem het maar op.

U kunt ons inroepen voor het onderzoeken en het vinden van de uiteindelijke oorzaak.
Van de bevindingen maken wij een rapport op en wij adviseren u hoe te handelen om de schade zo economisch mogelijk te herstellen.

Voor de opnamekosten hoeft u het niet te laten; u verdient deze terug aan ons advies.
Niet goed? Dan heeft u altijd de geld-teruggarantie.

Betrouwbaar bouwadvies van Kd2 Bouwservice

Om binnen een budget te blijven, is het onder meer belangrijk dat voor de start van de werkelijke bouw een goede werkvoorbereiding van het bouwproject wordt opgezet. Hierbij komen alle onderdelen aan de orde met betrekking tot de totale tijdsplanning en de inkoop van alle verschillende benodigdheden, bestaande uit de werkzaamheden, bouwmaterialen en de nodige onderaannemers.


Door verschillende disciplines van het bouwproces in een planning weer te geven, kunnen alle processen van tevoren uitgedacht en in detail uitgewerkt worden, zodat geen vervelende verrassing ontstaan tijdens de uitvoering van het werk. Door te werken met vaste procedures en checklists te gebruiken tijdens de bouw, houden wij zicht op de knelpunten in de uitvoering van het project.

Uw bouwproject is onze uitdaging

Ondanks duidelijke procedures en vastgestelde richtlijnen kan het gebeuren dat iets niet helemaal volgens de planning verloopt. Doordat we zicht houden op het bouwproces kan er op tijd worden gehandeld, zodat (verdere) vertraging wordt voorkomen. Een duidelijk overzicht creëren draagt bij aan de realisatie van het bouwproject.


Kd2 Bouwservice geeft u graag advies over het ontwerp, de kosten, de voorbereiding, de uitvoering en het onderhoud van nieuwbouw en verbouwprojecten.

Loopt u in het bouwproces tegen iets aan, dan denken we graag met u mee en helpen we u graag om hier een passende oplossing te voor zoeken.


Uw probleem wordt onze uitdaging.

24/7 bereikbaar

Direct actie nodig? Wij werken vanuit Akkrum, nabij Heerenveen, door geheel Nederland 

of waar u maar wilt.

Contact