Betrouwbare bouwcalculaties en een helder bouwkostenadvies

Om de bouwkosten van een project goed in beeld te kunnen brengen, is naast een goede werkvoorbereiding met bestek- of technische omschrijving met bouwtekeningen ook een juiste en betrouwbare bouwcalculatie nodig. 

Kd2 Bouwservice maakt voor u een duidelijke en overzichtelijke calculatie van de bouwkosten voor uw bouwprojecten met behulp van het begrotingsprogramma Ibis-Trad 7 of 8.

Bij ramingen van bouwkosten maken wij gebruik van de laatste kengetallen uit de markt en we zijn dus altijd up- to-date, gebaseerd op de laatste gegevens uit recente aanbestedingen.

Bouwbedrijven en aannemers die zelf te weinig calculatiecapaciteit hebben en met de handen in het
haar zitten.....,
wij hebben de oplossing voor u....!
Bel nu naar 0566 - 65 21 11 en wij komen er aan.......
NOG EVEN EEN ADVIES EN EEN GOEDE RAAD....


Wanneer u een droom van een idee hebt, al is het maar een eenvoudige schets met een paar potloodstrepen, vraag dan eerst per e-mail een raming van de bouwkosten aan. Dit is al mogelijk vanaf een klein bedrag van € 75,- excl. btw. Dit voorkomt veel extra onkosten, ellende en tijd, niet alleen voor u, maar ook voor de ander. En als u dan zover bent vraag dan ten hoogste drie aannemers of bouwers aan: één die bij uw bekend is, één van horen zeggen en één uit het veld, en wacht dan even rustig af hoe de reacties zijn. Geef in uw aanvraag duidelijk aan dat u niet meer dan drie aannemers aanvraagt, zodat uw offerteaanvraag serieus behandeld wordt. Neem een betrouwbare en erkende bouwer, aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwgarant of vergelijkbaar, waar u dan ook de bouwgarantie van kunt verwachten die bij u past.

Met een bouwcalculatie van Kd2 Bouwservice kunt u met vertrouwen de markt op

De bouwwerken die we in die jaren onder handen hebben gehad zijn zeer uiteenlopend te noemen en bestaan uit diverse projecten, waaronder:

 • Woningbouw, zowel vrije sector als seriebouw
 • Appartementenbouw
 • Kantoorbouw
 • Bedrijfshallen
 • Agrarische bouw (ligboxstallen, vries- en droogopslag)
 • Woningrenovaties
 • Groot onderhoud
 • Herstel aardbevingschades
 • Restauraties
 • Diverse verbouw- en vernieuwbouwwerken
 • Diverse speciale projecten, zoals het Kasteel Almere en het Kunstmuseum Eelde

Wij adviseren op basis van meer dan 25 jaar kennis en ervaring en met behulp van het begrotingsprogramma Trad 7 of 8 van Ibis software. We hebben veel kennis opgedaan in de veelzijdigheid van de bouw en de bouwprocessen van de huidige tijd, met name ook op het gebied van energieneutraal bouwen en het opwaarderen van oude bestaande woningen om hier vooraf de bouwkosten goed te kunnen bepalen en deze als een budget te kunnen bewaken wanneer het werk uiteindelijk tot uitvoering komt. 


Meer informatie over het bouwcalculaties en de bouwvoorbereiding van een bouwproject?

24/7 bereikbaar

Direct actie nodig? 

Wij werken vanuit Akkrum, in de driehoek Leeuwarden, Heerenveen en Sneek (Friesland), door geheel Nederland, waar u maar wilt.

Contact